maanantai 9. toukokuuta 2011

Katoaminen

Tess Gerritsen - Katoaminen

Kuolinsyytutkija Maura Isles järkyttyy, kun hukkuneeksi luultu nainen herää henkiin ruumishuoneella. Sairaalaan päästyään nainen kaappaa vartijalta aseen ja ottaa itselleen panttivankeja. Panttivankien joukossa on myös viimeisillään raskaana oleva etsivä Jane Rizzoli, joka voi ehkä ratkaista tilanteen jos selviää yön yli hengissä.

Sairaalan ulkopuolella Janen puolesta pelkää hänen aviomiehensä, FBI:n etsivä Gabriel Dean. Yhdessä kuolinsyyntutkija Maura Islesin kanssa Gabriel yrittää auttaa poliisia selvittämään kaappaajan henkilöllisyyttä ja taustoja.

Myöhemmin paikalle ilmestyy liittovaltion agentteja ja Maura ja Gabriel ymmärtävät olevansa tekemisissä tavallista vaikeamman jutun kanssa, ja heidän mahdollisuutensa auttaa kaapattuja ovat rajatut.

Lopussa Jane löytää kaappaajan kanssa samaan aikaan hyväksikäytetyksi tulleen ja ihmiskauppaa kestäneen Milan, joka alkaa kertoa heidän koko nuoruutensa kestävää tarinaa, joka on hyvin surullinen ja siinä selviää monet seikat, jotka kirjan alussa olivat outoja.

Saara Savolainen 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti