torstai 12. toukokuuta 2011

LISEYN TARINA

Lisey ja Scott olivat yhdessä 25 vuotta. Julkisuudessa Lisey oli miltei näkymätön hahmo miehensä kirjailija Scottin vierellä, mutta kulissien takana hän oli Scottin tärkein tukija. Molemmat nimittäin kamppailivat Scottin mielenterveyden kanssa. Heillä oli vaikea, mutta hyvin läheinen suhde. Välillä se oli jopa pelottava. Toisinaan Scott oli hyvin monimutkainen henkilö, jossa oli erilaisia puolia.
Heidän yhteiselonsa aikana, Lisey sai tietää, että Scott kävi paikassa nimeltä Lumokuu. Toisinaan hakemaan inspiraatiota kirjoittamiseen ja toisinaan vain lohtua, lepoa. Tämä paikka oli päivisin rauhan tyyssijä ja öisin kauhujen maailma.
Kirja alkaa siitä kun Lisey alkaa kahden vuoden jälkeen miehensä kuolemasta tutkia Scottin papereita ja julkaisemattomia käsikirjoituksia, joita monet muutkin havittelevat keinoja kaihtamatta. Liseyn selvitystyö vie hänet Lumokuuhun, jossa hän joutuu sukeltamaan syvään menneisyyteensä, aikaan ennen Scottin kanssa avioitumista. Lisey joutuu myös kohtaamaan niin miehensä kuin omatkin demoninsa.
Liseyn tarina perehtyy kauhun lisäksi käsittelemään kuoleman jälkeistä rakkautta.

Ida 8D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti